Društvena mreža Instagram

Društvena mreža Instagram

Instagram je kreativna i prije svega besplatna aplikacija pomoću koje fotografije i videozapisi u kratkom vremenu postaju viralni i šire se zajednicom istoimenog naziva. Ova inovativna aplikacija omogućava korisnicima širom svijeta da snime, obrade i podijele svoje doživljaje s prijateljima, poznanicima i pratiteljima.

 

Ukoliko oglašavate brend čiji je vizualni dojam jedini način plasiranja i prodaje, onda je Instagram plodno tlo za promociju. Instagram je postao najprimamljivija platforma za privlačenje potencijalnih korisnika.

 

Na Instagramu možete oglašavati svoj brend, usluge ili proizvode, pokrenuti oglase i pratili analitiku. Za ovu uslugu Instagrama potrebno je imati poslovni profil i Facebook povezati s Instagram profilom. Kako biste privukli promet, prodaju ili usmjerili korisnike na Vašu web stranicu ili drugu društvenu mrežu Instagram je najjači alat trenutnog vremena.

 

Instagram, prije svega, predstavlja društvenu mrežu za dijeljenje slika, sa aktivnim korisnicima iz cijelog svijeta. Imate proizvod i možete ga predstaviti slikom. Trenutno ne postoji močni alata za promociju Vašeg proizvoda od Instagrama.

 

Imate web stranicu (sajt). Predstavite je slikom. Instagrama će privuči veoma mnogo posjetilaca na Vašu web stranicu.

 

instagram je kreativna aplikacija koja omogućava korisnicima diljem svijeta da snime svoje najljepše doživljaje i zatim ih podijele s prijateljima. Fotografije i videozapisi brzo postaju viralni, šire se po Instagramu te tako stvaraju posebnu poveznicu u virtualnoj zajednici.

 

Instagram je besplatna aplikacija za obradu, ali i dijeljenje fotografija te video zapisa preko mobilnih uređaja. Pokrenut je prije nekoliko godina, točnije 2010. godine, a trenutno je u vlasništvu Facebooka s kojim je i povezan. Sav sadržaj koji objavite na Instagramu, isto ga tako možete podijeliti i na svom Facebook profilu.

 

KONTAKT

FACEBOOK